Werk voor derden: een marmeren beeld

20160330_173053Nu ik zo ongeveer hersteld ben van de diepe snijwond in mijn onderarm heb ik het meteen ook weer heel druk, met Mozes en Aaron, luchtboogbeelden, ornamenten, Artemis, en werk voor derden. Van de week ben ik druk geweest voor een andere beeldhouwer en heb een beeldje voor hem uitvergroot in Carrara-marmer (statuario).
Omdat ik niet met andermans werk wil pronken helaas een foto van een zijaanzicht in wording ;). Maar ja, dat komt ook voorbij, werken als uitvoerder. Binnenkort alles aanpassen naar wens en dan polijsten.

Beeldhouwerijblog.nl is het blog van Koen van Velzen, beeldhouwer in steen en brons. Zie ook mijn website: beeldhouwerijvanvelzen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *