Zweiter Besuch der Anlegestelle Eusebiuskerk

Steigerbezoek Eusebiuskerk accorderen luchtboogbeeldenIk was het bijna vergeten, maar een paar weken geleden ben ik nog naar de Eusebiuskerk terug geweest voor een tweede steigerbezoek, om de tweede groep Schwibbogen Bilder te bekijken. De eerste helft was vorig jaar al geïnstalleerd, en onlangs was de tweede reeks van 12 beelden geplaatst.

Accorderen

Steigerbezoek Eusebiuskerk accorderen luchtboogbeeldenEr was nog wat werk aan de bovenste luchtboogbeelden, waar de blokken steen overgaan in de muur van de kerk. Die aansluiting verliep niet helemaal vlekkeloos, dus aan mij het verzoek of ik de staande vlakken wilde aanpassen aan het omringende werk. Steigerbezoek Eusebiuskerk accorderen luchtboogbeeldenDeze klus wordt accorderen namens. Ik had een klein compressortje mee en mijn luchthamers en beitels. Het was een mooie gelegenheid om eens rond te kijken hoe de vier luchtbogen met 26 beelden erbij staan, de sfeer te proeven en nog een paar fotootjes te maken.

Krapjes

Steigerbezoek Eusebiuskerk accorderen luchtboogbeelden

Vooral het laatste beeld van de dieren in Noachs ark had veel aandacht nodig: bovenaan paste alles prima, maar onderaan stak de steen ruim 3 centimeter buiten het muurvlak uit! Ik heb geen idee hoe dat kon gebeuren, maar het is vrij eenvoudig weer te herstellen. Op de steiger werken geeft alleen zijn eigen uitdagingen: ik moest me in een klein gat persen om het profiel aan de onderzijde bij te werken. Gelukkig was er net genoeg ruimte en is alles weer netjes aangepast. Het was goed weer voor een tweede steigerbezoek, om weer eens rond te kijken en het uitzicht over Arnhem te bewonderen.

lesen Alle Berichte von Schwibbogen Statuetten für Eusebiuskerk

Links zu allen einzelnen Frames:

Himmel Bow 5: Alk, Olifant, Zeeleeuw, Kaapse Buffel, Eekhoorn, Biddend Mannetje, Noah Flucht vor dem Wasser.

Himmel Bow 4: Beer met honingpot, Aap met pruik, Noah Roeper, Vertwijfelde Monnik, Ark met dieren.

lesen hier↑ over het eerste steigerbezoek-

Beeldhouwerijblog.nl dem Blog Koen van Velzen, Bildhauer in Stein und Bronze. Sehen Sie meine Website: beeldhouwerijvanvelzen.nl

Lassen Sie eine Antwort

Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.