Pan in porfier 2: mit rohem Ausgang für mincing.

Pan in porfier. Het nog niet bewerkte stuk steen voorgezaagd Het is heel druk momenteel, en dan komt het soms voor dat er een kink in de kabel komt. Na eerst een diepe snijwond in mijn duim me twee weken thuis hield, zit ik nu met een overbelaste arm die me even koest houdt. Niet door het beeldhouwen overigens, geen van beide. Maar dat gaf me de gelegenheid om onderstaande video te maken over het eerste hakwerk aan het beeld van Pan in porfier.

Pan zal even moeten wachten overigens, want een familiewapen en zeven pinakels en kruisbloemen in Ierse hardsteen voor de Dom van Aken gaan voor… mehr dazu später.

Beeldhouwerijblog.nl dem Blog Koen van Velzen, Bildhauer in Stein und Bronze. Sehen Sie meine Website: beeldhouwerijvanvelzen.nl

3 Reaktionen “Pan in porfier 2: mit rohem Ausgang für mincing.

 1. piet schrieb:

  mooie steen 🙂

 2. Henk de Knecht schrieb:

  Beste koen, bedankt voor de info.

  Ik hoop dat het inmiddels weer beter gaat met jou, want met een pijnlijke arm hakken is zeer vermoeiend, dat weet ik uit ervaring.
  Gezien de productie die jij hebt verbaast het mij niet.
  Wel doet het mij plezier weer een bericht te ontvangen over je onderhanden werk.
  Verder hoop ik dat je weer snel in orde bent.

  Mit freundlichen Grüßen, Henk

  • Koen van Velzen schrieb:

   Nee, ik ben nog wel even uit de roulatie Henk. Maar het komt in ieder geval niet door het hakken. Bedankt voor de goede wensen! Ik hoop over vijf dagen er weer tegenaan te kunnen.

Lassen Sie eine Antwort

Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.