Nog een familiewapen

Deze week ben ik begonnen met het volgende project, weer een wapenschild deze keer. In dit geval moet het wapen helemaal opengewerkt worden. Ik ben begonnen met de contouren te zagen. Daarna heb ik eerst de helm aangepakt, zodat ik kan zien hoe de andere onderdelen zich daarmee verhouden qua diepte en vormgeving.

Onderaan het schild heb ik nog een strook steen tijdelijk laten staan, zodat het stuk rechtop kan staan op mijn werkbok. Als de wapensteen af is zaag ik dat eraf. Meer uitleg over de onderdelen van een familiewapen lees je hier.

→Lees verder…

(Archief: lees alle berichten over deze wapensteen hier)

Beeldhouwerijblog.nl is het blog van Koen van Velzen, beeldhouwer in steen en brons. Zie ook mijn website: beeldhouwerijvanvelzen.nl

Eén reactie op “Nog een familiewapen

  1. Peter Koster schreef:

    Prachtig werkstuk, hier is een vakman bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *