War memorial Appelweg: Before and after

Memorial Appelweg old: The old situation: covered with a brick layer with glass shards

The old situation: covered with a brick layer with glass shards

Today I was in Amersfoort again, near the Appelweg. I took advantage of that opportunity to take a few pictures of the new capping stones on the war memorial that Gerard and I had refurbished recently. Below the situation before and afterwards. The soldier course with broken glass has been replaced by a capping layer in Bentheim sandstone. Read here↑ more about this project.

Memorial Appelweg-the new situation: sandstone capping blocks- and capping stones

The new situation: sandstone capping blocks- and capping stones

Beeldhouwerijblog.nl is the blog of Koen van Velzen, sculptor in stone and bronze. Look up my website as well: beeldhouwerijvanvelzen.nl

Leave a comment

The email address will not be published.