Eine Eule geschnappt (Schwibbogen Bild)

Kopieren Schwibbogen Bild mit Owl

Materiaalfout

die Eule, ein anderes Schwibbogen Bild für Eusebiuskerk Arnheim, viel gegen Hacken kämpfen. Nicht, dass es eine so schwierige Figur, es ist einfach genug,. Aber ich war fast fertig und würde nur gerade ordentlich die unteren Profile sind Steinschnitzen, als ich entdeckte, dass es dunkle Linie am unteren Rand eines Risses war, und dass bei jedem Hub ein Stück klar wurde hinzugefügt. Ik ploeterde nog even dapper door terwijl ik het al wist, en toen ik aan scharreren begon liep de scheur helemaal door naar de andere kant. Tja, dat kan gebeuren, een materiaalfout. Beter dat we het nu ontdekken dan als het een paar jaar op de kerk staat. Dus ik heb een andere gehakt.
De steen is garantiewerk door de groeve geloof ik, maar die hoef ik toch niet zelf in te kopen. Die wordt geleverd door de steenhouwerij, ik doe alleen de bewerking ervan. Aber ja, soms zit het mee, manchmal ist es gegen.

Het kopiëren van luchtboogbeeld met Uil-De scheur in de onderzijde van de eerste Uil

De scheur in de onderzijde

Het kopiëren van luchtboogbeeld met Uil-De scheur in de onderzijde van de eerste Uil

De scheur liep helemaal door de uil heen

Het kopiëren van luchtboogbeeld met Uil-De rugzijde van de oude Uil

De rugzijde van de oude Uil

Het kopiëren van luchtboogbeeld met Uil-De rugzijde van de gekopieerde Uil

De rugzijde van de gekopieerde Uil

Uil met veren

De oude tufstenen uil was wel heel simpel, en vooral de achterkant, die naar het publiek gericht staat, was een vreemd geval. Saai ook. Ik heb het een tikje verscherpt en wat meer details gegeven, maar in principe is het nog steeds dezelfde. Ik kan hem inmiddels wel dromen, na twee keer kopiëren.

Het kopiëren van luchtboogbeeld met Uil-De gekopieerde Uil in Muschelkalksteen

De gekopieerde Uil in Muschelkalksteen

Het kopiëren van luchtboogbeeld met Uil-De oude Uil, van tufsteen

De oude Uil, van tufsteen

Beeldhouwerijblog.nl dem Blog Koen van Velzen, Bildhauer in Stein und Bronze. Sehen Sie meine Website: beeldhouwerijvanvelzen.nl

Lassen Sie eine Antwort

Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.