Fliegen Pfeilern Eusebiuskerk: Eine weitere Arche Noah

Noah in die Arche, Schwibbogen für Eusebius-Kirche in Arnheim. Kopieren Muschelkalksteen original Tuffstein

Ruderboot

die Serie von Bildern Schwibbogen von der Eusebiuskerk Arnheim Ich habe den oberen Luft Bogen 6 Fortschritte. Diese Serie ist zur Zeit entworfen von Theo van Reijn, die entworfen, um seine Skulpturen zum Thema der Arche Noah. Die Oberseite jeder Schwibbogen war immer die ark. In dit beeldje (ze zijn ongeveer 90 cm hoch) zie je Noach geknield bidden dat die regen nou eindelijk eens op mag houden. Of misschien bidt hij wel uit dankbaarheid dat het eindelijk droog is. Het is jammer dat ik geen informatie heb over de gedachten achter de beeldjes. Hij zit er nogal groot bij, in een piepklein roeibootje, maar gelukkig houdt de duif achter zijn hoofd hem gezelschap. Die duif had iets in zijn bek, maar het was niet duidelijk wat het was. Het leek nog het meest op een dooie muis, maar ik heb er maar een olijftak van gemaakt, zoals het verhaal vermeldt.

Overnaads

Ik heb weer de boot overnaadse planken gegeven zoals bij de twee vorige arken, en alles wat verscherpt gehakt, waardoor het nu wat duidelijker moet zijn. Plus dan dat ik er nog een vissie extra bij heb laten zwemmen tussen de golven links. Omdat alle vingertoppen waren afgebroken heb ik de handen wat langer gemaakt.

Noah in die Arche, Schwibbogen für Eusebius-Kirche in Arnheim. Tufstenen origineel

De originele tufstenen ark

Noah in die Arche, Schwibbogen für Eusebius-Kirche in Arnheim. Kopieren Muschelkalksteen original Tuffstein

de kopie van de ark, muschelkalksteen

neben dem Schwibbogen Bild →

Beeldhouwerijblog.nl dem Blog Koen van Velzen, Bildhauer in Stein und Bronze. Sehen Sie meine Website: beeldhouwerijvanvelzen.nl

Lassen Sie eine Antwort

Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.