Beeldhouwerij Koen van Velzen en Beeldhouwerij ’t Oud Erf-welkom

welkom op beeldhouwerijblog.nlWelkom op het weblog van Beeldhouwerij Koen van Velzen. Ik ben met dit blog gestart om klanten op de hoogte te houden en hen de kans te geven op een afstand de ontwikkelingen van hun beeldhouwwerk te volgen. Het geeft me ook de kans om belangstellenden te informeren over recente projecten, en om gedachten en mijmeringen te ventileren over van alles dat met beeldhouwen te maken heeft. Een blog is daarvoor een prachtig medium, en als je hier iets moois of interessants aantreft, deel het dan ook gerust.

(Overigens belandt niet elk werkstuk dat ik onder handen heb op dit blog; er zijn ook opdrachten voor andere beeldhouwers, herhalende restauratiewerkzaamheden en andere projecten die niet op dit blog passen.)

Ik ben zelfstandig restauratiebeeldhouwer, maar voor grotere projecten werk ik samen met mijn collega’s Jelle Steendam en Tim Kaarsemaken die ook in het atelier werken. Gezamenlijk werken we onder de naam Beeldhouwerij ’t Oud Erf. Hieronder mijn video over onze werkplaats en het werk aan de luchtbogen van de Eusebiuskerk in Arnhem.

Wil je meer weten over het beeldhouwen?

Kijk dan eerst op mijn website beeldhouwerijvanvelzen.nl en neem dan contact met me op.